January 07, 2016

RUNTEQ OY:N OSAKEANTI YLIMERKITTIIN – JUOKSUTUOTE MARKKINOILLE ENSI KEVÄÄNÄ

Runteq Oy keräsi osakeannissa enkeli- ja piensijoittajilta Zoi®-juoksutuotteensa markkinoille viemiseen 87 000 euron oman pääoman rahoituksen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä osakeannin tulokseen. Osakeantimme ylimerkittiin 15 prosentilla. Jatkamme nyt määrätietoisesti Zoi-tuotteemme viemistä massatuotantoon ja aloitamme (tuotteen) toimitukset kevään 2016 aikana”, sanoo Runteq Oy:n toimitusjohtaja Tommi Ojala.

Zoi® on juoksutekniikan arviointiin ja parantamiseen tarkoitettu tuote kuluttajamarkkinoille.

”Rasitusvammat ovat yleisiä kuntojuoksijoiden parissa. Kehittämällä juoksutekniikkaansa kuntojuoksija voi nostaa suorituskykyään jopa 30 %:a (suorituskykyään) ja samalla välttää rasitusvammat.”, Ojala jatkaa.

Zoi®

Zoi® koostuu rintaan ja/tai juoksukenkään kiinnitettävästä langattomasta sensorista ja älypuhelinsovelluksesta. Runteq Oy:n kehittämällä ainutlaatuisella menetelmällä voidaan selvittää, arvioida ja seurata juoksijan juoksutekniikkaa ja askellusta jatkuva-aikaisesti. Tulokset kertovat olennaiset tiedot juoksijan askellusmuuttujista, biomekaanisesta taloudellisuudesta sekä rasitusvammariskistä. Tulosten perusteella voidaan automaattisesti suositella kuntoilijalle juoksutekniikkaa ja -ominaisuuksia kehittäviä koordinaatiota, lihaskuntoa ja liikkuvuutta parantavia harjoitteita.

Runteq Oy on vuonna 2012 perustettu tamperelainen yritys, joka kehittää ainutlaatuisia laite- ja ohjelmistotuotteita maailmanlaajuisesti kasvaville liikunnan ja hyvinvoinnin markkinoille.

 

Lisätiedot

Tommi Ojala
toimitusjohtaja/perustaja
Puhelin +358 50 562 0942
Sähköposti: runteq@runteq.com
WWW: www.runteq.com
Twitter: @runteq
 IMG_6113IMG_8309
BACK