free amp templates


Suunnattu osakeanti
Runteq Oy

11.07. - 30.08.2018

 

 1. Osakkeiden merkintähinta on 20,00 euroa osakkeelta. Osakkeiden merkintähinta vastaa yhtiön hallituksen käsitystä yhtiön ja sen osakkeiden käyvästä hinnasta. Merkintähinnan käypä arvo määrittyy edellisten toteutuneiden ja toteutumatta jääneiden osakeantien merkintähintojen ja  viimeaikaisen liikevaihdon kehittymisen perusteella;  
 2. Yhtiö voi luovuttaa osakeannissa enintään 2 000 kappaletta yhtiön uusia osakkeita;
 3. Mikäli uusia osakkeita merkitään alle 650 kappaletta, osakeanti ei toteudu ja jo maksetut merkinnät palautetaan sijoittajille. Palautettaville merkintämaksuille ei makseta korkoa;
 4. Osakkeiden merkintäaika alkaa 11. heinäkuuta 2018 klo 15.00 ja jatkuu 30. elokuuta 2018 klo 24.00 saakka;
 5. Muille kuin nykyisille osakkeenomistajille minimimerkintämäärä on 50 osaketta eli 1 000 euroa;
 6. Uusilta osakkeenomistajilta vaaditaan osakassopimuksen allekirjoittaminen ennen merkinnän lopullista hyväksymistä ja luovuttamista;  
 7. Merkintähinta on maksettava kokonaisuudessaan Runteq Oy:n osoittamalle osakeantivarojen tilille 5 pankkipäivän kuluessa osakemerkinnästä, kuitenkin viimeistään 3. syyskuuta 2018;
 8. Merkintähinta voidaan myös suorittaa maksamalla yhtiön velkaa suoraan Nordea-pankille;
 9. Osakkeita voidaan luovuttaa sekä nykyisille että uusille osakkeenomistajille. Osakkeenomistajien merkintäetuoikeudesta poikkeamiselle on yhtiön kannalta osakeyhtiölain 9 luvun 4§ 1 momentin tarkoittama painava taloudellinen syy ja yhtiökokous on valtuuttanut hallituksen tekemään myös suunnattuja osakeanteja; 
 10. Osakeannista saatava pääoma kirjataan sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon;
 11. Yhtiön hallitus voi päättää kaikista osakeantiin liittyvistä muista kysymyksistä, mukaan lukien merkintöjen hyväksyminen, osakeannin merkintäajan pidentäminen, osakeannin keskeyttäminen tai peruuttaminen.

Merkintäajan päättymiseen aikaa

Tämän osakeannin varat käytetään seuraavasti 

 1. YHTIÖN TOIMINNAN VARMISTAMINEN (18 000€). Yhtiön liiketoiminta on kasvanut kuluneena vuonna, mutta aiemmista investoinneista erääntyneet maksut ja lainat on saatava maksuun/hallintaan.
 2. SUUNNITELMA KIINAN MARKKINOILLE MENOSTA  JA PARTNEROITUMINEN (10 000€).  Juoksun harrastajien määrä Kiinassa kasvaa nyt hurjasti. Selvitämme Kiinan markkinoiden mahdollisuuksia yhdessä kiinalaisen COMB+n kanssa, joka on tulossa osakkeenomistajaksi yhtiöön. 
 3. JATKORAHOITUSKIERROKSEN VALMISTELU (12 000€).  Jatkamme töitä oman juoksijoille tarkoitetun tuotteen/palvelun saattamiseksi markkinoille. Kierroksen arvioitu koko on 500 000 euroa. Haemme rahoitusta erityisesti suomalaisilta ja kiinalaisilta sijoittajilta.
 4. UUDET URHEILULAJIT - Kartoitamme mahdollisuuksia omaamisemme hyödyntämiseen ja tuotekehitysyhteistyöhön myös muiden lajien kuin juoksun parissa.

Yhtiön nykyinen liiketoiminta

 1. TUOTEKEHITYSPROJEKTIT YRITYKSILLE.  Suunto Movesense-alustayhteistyön kautta olemme tehneet yhteistyöhön useamman sovelluskehittäjien kanssa. Taloudellisesti merkittävimmässä projektissa kehitämme algoritmeja yhdysvaltalaiselle yritykselle, jonka tuote on suunnattu juniorijalkapallojoukkueille ja niiden valmentajille.
 2. JUOKSUANTURILAITTEET JA SOVELLUS. Zoi-sensorien myynti jatkuu Zoi Store kaupassa, Uusi Movesense-pohjainen juoksu- ja sykeanturi on tulossa ennakkomyyntiin lokakuussa. 

Missiomme on toteuttaa  valmennuspalvelu, joka ensimmäisenä maailmassa hyödyntää sekä kuntoilijoiden oman kehon ja mielen tuntemusta ja objektiivista mittaustietoa.

 • BIOMEKANIIKKA-ALGORITMIT  - puettaviin sensoreihin istutetut algoritmimme laskevat inertiaaliantureiden mittauksista useita ominaisuuksia käyttäjänsä juoksutekniikasta. Algoritmit ovat siirrettävissä useille laitealustoille ja muiden yritysten lisensoitavissa. Asiakkaidemme tilauksesta ja oman kehitystyön kautta algoritmikirjastomme laajentuu jatkossa myös muihin lajeihin.
 • HARJOITTELU- JA HARJOITUSANALYYSI  - Harjoitteluanalyysissä kone käy läpi kuntoilijan harjoittelu- ja aktiivisuuspäiväkirjan - jokaisen harjoituksen erikseen ja kokonaisuuden. Näin saadaan selville harjoittelun luonne, kuntoilijan kuntotaso, harjoittelun jakautuminen eri rasitustasoille ja tyypilisimmät harjoitusajat. Valmentajan työ helpottuu kun hän voi saada nopean yhteenvedon useampienkin vuosien harjoittelusta käyttöönsä sekunneissa. Valmentajalle analyysi tuo paremman ja kokonaisvaltaisen näkymän siihen mitä tapahtuu kontaktien välillä.
 • KESKUSTELEVA ÄLYVALMENTAJA - Konevalmentajamme antaa kuntoilijalle mahdollisuuden oppia uutta ja kysyä itseltään oikeita kysymyksiä. Valmennussuhteen aluksi kone tekee kattavan alkukartoituksen. Se keskustelee kuntoilijan kanssa motiivaatiosta, tavoitteista, harjoittelusta, fiiliksistä, tuntemuksista ja vammoista. Konevalmentaja hyödyntää myös harjoittelu- ja harjoitusanalyysiä.  Harjoitusohjelma päivittyy valmennettavan kulloisenkin tilanteen mukaan.
 • PARAS KÄYTTÖKOKEMUS JOKA HETKEEN - käyttäjät arvostavat sitä että tiedot on saatavissa helposti arkipäivässä ja harjoittelun aikana. Tiedot ovat tarjolla harjoittelun aikana älykellossa (tai urheilukellossa) ja keskustelu valmentajan kanssa on helppoa älylaitteiden avulla.
 • LAAJA TIETOJENVAIHTO - Käyttäjä voi tuoda omat harjoitustietonsa palveluun useimmista laajasti käytetyistä digitaalisista harjoituspäiväkirjoista. 

Miksi sijoittaa juuri nyt? 

Runteq on valmis nopeampaan kasvuun yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa

 1. KASVAVA LIIKETOIMINTA. Yrityksen liikevaihto kasvaa nyt projektilaskutuksella, mutta eväät selkeästi nopeampaan kasvuun ovat olemassa lisensoinnin ja omien palvelutuotteiden kautta. Tällä hetkellä resurssiemme rajallisuus estää liiketoiminnan ja tuotteidemme systemaattisen kehittämisen.
 2. KIINA & COMB+ .  Heinäkuussa 2018 solmimme yhteistyösopimuksen kiinalaisen Combplus Investment Ltd:n (COMB+) kanssa. COMB+ auttaa yrityksiä Kiinan markkinoille sekä sijoittaa erityisesti kiinnostavimpiin pohjoismaisiin start-up yrityksiin. Osana yhteistyötä Combplus Investment Ltd:stä tulee Runteqin ensimmäinen Pohjoismaiden ulkopuolinen osakkeenomistaja. COMB+ kanssa selvitämme liiketoimintamme laajentamista Kiinan nopeasti kasvaville kuluttaja- ja palvelumarkkinoille. Yhtenä osana on myös kiinalaissijoittajien saaminen mukaan Runteqin juoksuanturin ja siiihen liittyvän palvelun kehitystyöhön.
 3. SUUNTO MOVESENSE.  Erinomainen yhteistyö Suunnon kanssa sekä Runteqin pioneerityö ja referenssit inertiaalisensoreiden hyödyntämisessä tuovat meille kiihtyvään tahtiin harkintaan uusia asiakaskeissejäMovesense on kehittyvä laite-ja ohjemistoekosysteemi, joka osaltaan mahdollistaa liiketoimintamme kasvun.
 4. OMA SENSORITUOTE- JA PALVELU.  Juoksutuotteemme uudistaminen ja jatkokehittäminen vaatii merkittäviä investointeja  rahoituskierrosta, jolle teemme nyt avatulla annilla pohjatyötä. Kansainvälinen kiinnostus tuotettamme kohtaan on kasvanut ja mm. OCON Sports Clinic (Alankomaat) on aloittamassa kokeilua, jossa tuotettamme käytetään juoksuvammapotilaiden kuntoutuksen osana. Pidämme silmät ja korvat auki tuotteen tekemiseksi mielenkiintoiseksi ja yhteistyömahdollisuuksien avaamiseksi myös näillä erityismarkkinoilla.

Perustiedot yrityksestä

Osakeannin merkintätilanne

Päivitetty viimeksi 29. elokuuta 2018 klo 19:50

Merkitty 1155 kpl
**Anti toteutuu**


200 osaketta - nykyinen osakkeenomistaja (11.7.)
374 osaketta - nykyinen osakkeenomistaja (11.7.)
75 osaketta - nykyinen osakkeenomistaja (23.7.)
75 osaketta - nykyinen osakkeenomistaja (23.7.)
200 osaketta - nykyinen osakkeenomistaja (6.8.)
13 osaketta - nykyinen osakkeenomistaja (6.8.)
15 osaketta - nykyinen osakkeenomistaja (10.8.)
3 osaketta - nykyinen osakkeenomistaja (15.8.)
200 osaketta - nykyinen osakkeenomistaja (29.8.)

48%


1155/2000 osakkeesta

Ole mukana nyt. Merkitse jo tänään. 


"Maratoonareiden määrä kasvaa kolmesta miljoonasta kisaajasta kymmeneen miljoonaan kolmen, neljän vuoden päästä. Active lifestyle -buumi Kiinassa on ihan uskomaton." - Liisa Palmu, Suunto


"... during spring marathon season, we see a huge number of runners coming to us with one or the other of these knee injuries. It happens every year. "
- James Dunne, Kinetic Revolution (UK)

Address

Piirukatu 18 
33400 TAMPERE, Finland

Contacts

Email: runteq@runteq.com 
Phone: +358 50 562 0942