web software

RUNTEQ
Osakeanti

16.2. - 3.3.2018

.

Osakeanti alkaa pian

Vaikka kilpailijamme eivät lepääkään, niin malta vielä hetki
Liikunta tuottaa paljon mielihyvää, mutta harjoittelun ja lajitekniikan osaaminen vie harrastuksen aivan uudelle tasolle. Runteqin missiona on auttaa kuntojuoksijoita kehittämään omaa harjoitteluaan ja lajisuoritustaan uudella tavalla sekä nauttien.

Esittelimme Las Vegasin CES2018-messuilla uuden sukupolven juoksutekniikkasensorimme yhdessä Suunto Movesensen kanssa. Yhteistyössä Suunnon kanssa voimme toteuttaa kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme entistä yhteentoimivampia ja luotettavampia tuotteita. 

Merkittävin osa julkaisua on uuden, käyttäjien toiveisiin vastaavan mobiilisovelluksen tuominen sovelluskauppoihin. Yhdistettynä verkon yli tarjottavaan palveluun, sovellus tulee hyödyntämään koneoppimista ja tekoälyä harjoittelun analysoinnissa että yksilöllisten harjoitusten suunnittelussa. Kuntoilijan harjoittelun seurannassa sensorimittauksien lisäksi otetaan mukaan kuntoilijan itse kertomat tiedot ja tuntemukset,.

Viime vuosien aikana meille on kertynyt paljon kokemusta sensoreista, puettavasta elektroniikasta, algoritmeista ja mobiilisoftan tekemisestä. Osaamista tarjoamme muiden yrityksien käyttöön projekteissa sekä lisensoimme sitä muille yrityksille.

Parhaillaan valmistelemme liiketoiminnan laajentamista monin eri tavoin itse ja yhteistyökumppanien kanssa. Kiina on noin 1,4 miljardilla asukkaallaan väkiluvultaan maailman suurin maa, jossa keskiluokka rakentaa identiteettiään juoksemisen kautta. Arvioiden mukaan maassa on jo 100 miljoonaa kuntojuoksijaa ja nopeasti kasvavat markkinat - urheiluteknologiankin saralla. Nyt onkin oikea hetki löytää parhaimmat kiinalaiset partnerit. Runteq on mukana Kasvun Roihun Grow to China 2018 -ohjelmassa sekä Pivot5 pääomasijoitusyhtiön ja kiinalaisen COMB+ kiihdyttämön vetämässä Sino Track Spring 2018 -ohjelmassa.

Seuraavat askeleemme on suunniteltu huolellisesti. Haluamme olla tiennäyttäjä. Haluatko rakentaa kanssamme tulevaisuutta ja viedä suomalaista teknologiaosaamista maailmalle? Nyt siihen on loistava mahdollisuus!

Tommi Ojala

Hallituksen puheenjohtaja, Toimitusjohtaja
Runteq Oy


Runteqin omistavat suomalaiset - osakkaana on suomalaisia yksityishenkilöitä ja yrityksiä.

Mobirise

TILAAN OSAKEANTIESITTEEN

Haluan olla mukana Runteqin menestyksessä 

Address

Piirukatu 18 
33400 TAMPERE, Finland

Contact

Email: runteq@runteq.com 
Phone: +358 50 562 0942