how to make your own site

RUNTEQ
Osakeanti

11.7. - 30.8.2018

.
Liikunta tuottaa paljon mielihyvää, mutta onnistunut harjoittelun jaksotus ja lajitekniikan osaaminen vievät harrastuksen aivan uudelle tasolle. Runteqin missiona on auttaa kuntojuoksijoita kehittämään omaa harjoitteluaan ja lajisuoritustaan uudella tavalla sekä nauttien.

Kiinassa keskiluokka rakentaa identiteettiään juoksemisen kautta. Arvioiden mukaan maassa on jo 100 miljoonaa kuntojuoksijaa ja nopeasti kasvavat markkinat - urheiluteknologiankin saralla. Lähdemme kehittämään liiketoimintaamme yhdessä kiinalaisen COMB+ yrityskiihdyttämön kanssa,

Esittelimme Las Vegasin CES2018-messuilla uuden sukupolven juoksutekniikkasensorimme yhdessä Suunto Movesensen kanssa. Yhteistyössä Suunnon kanssa voimme toteuttaa kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme entistä yhteentoimivampia ja luotettavampia tuotteita. 

Missiomme on tuoda koneoppiminen ja tekoäly harjoittelun analysointiin, ohjelmointiin ja valmentamiseen. Kuntoilijan harjoittelun seurannassa sensorimittauksien lisäksi otetaan mukaan kuntoilijan itse kertomat tiedot ja tuntemukset,.

Viime vuosien aikana meille on kertynyt paljon kokemusta sensoreista, puettavasta elektroniikasta, algoritmeista ja mobiilisoftan tekemisestä. Tarjoamme osaamistamme myös muiden yrityksien käyttöön sekä lisensoimme tuotteitamme muille yrityksille.

Olemme maailmanlaajuisesti katsottuna eturintamassa lajiteknikkaa analysoivissa antureissa ja niihin liittyvissä tekoälysovelluksissa.

Tule rakentamaan kanssamme liikunnan tulevaisuutta ja viemään suomalaista teknologiaosaamista maailmalle!

Tommi Ojala

Hallituksen puheenjohtaja, Toimitusjohtaja
Runteq Oy


Runteqin omistavat pääosin suomalaiset yksityishenkilöt ja yritykset. 

Address

Piirukatu 18 
33400 TAMPERE, Finland

Contact

Email: runteq@runteq.com 
Phone: +358 50 562 0942